Radny Olszówka pisze list otwarty do prezydenta Tarnowa w mediach społecznościowych

• 04.04.2019, 11:36
  • Zbigniew Filar
loadingŁaduję odtwarzacz...
Tomasz Olszówka radny rady miejskiej w Tarnowie, Nasze Miasto Tarnów był gościem programu "Raport regionu"

Jakie będą losy porozumienia koalicyjnego w Tarnowie? Czy radni podejmą trudną walkę z inwestorem na osiedlu Jasna i co niesie za sobą powołanie stowarzyszenia "Energia Miast"?

Zbigniew Filar

Podziel się:

Oceń:

Komentarze (3)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu Tarnowska.tv prowadzonego przez Tarnowskie Media sp. z o.o. z siedzibą w Tarnowie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
Rozczarował nas Prezydent
Rozczarował nas Prezydent 04.04.2019, 23:20
Olszówka znów wylewa żal na "drogiego" nam prezydenta. Zdziwiony pisze na FB że prezydent nie dotrzymał słowa, że daje mu jeszcze czas... A dlaczego to już nie dziwi że obiecać to łatwo ale zrealizować trudno. Piękne było kiedyś to miasto i ludzie życzliwi dopuki się polityka do niego nie wprowadziła. Teraz widać jak stołki swoim rozdają a z poza układu wypad dziadu. Nie wiadomo czemu i tak później ludzie, choć narzekamy wspólnie, wybiorą tych z układu. :(
Adam
Adam 04.04.2019, 23:24
Popieram Tomasza, niech rozlicza naszego pracownika! Prezydent jest naszym pracownikiem, zawsze referendum można zrobić i zwolnić z roboty. To tak dla przypomnienia by pamiętać kto kogo jest pracownikiem
Obserwator
Obserwator 04.04.2019, 20:31
Olszowka duzo mowi, malo robi. Przestraszyl sie odpowiedzialnosci za miasto I zdezerterowal, nie chce byc wiceprezydentem. To nieodpowiedzialny czlowiek.

Pozostałe